Intet står stille lige nu. Vi får konstant nye retningslinjer, som vi skal tilpasse os. Nogle med større betydning og kompleksitet end andre. Men fælles for dem alle er, at vi er nødt til som minimum at læse og forstå, hvad de går ud på.

I det offentlige rum følger vi troværdige kilder som Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut samt de nationale nyhedsmedier. 

På arbejde er inboxen rødglødende.

Behovet for at kommunikere og sikre de rette kompetencer og forudsætninger for at handle sundhedsmæssigt forsvarligt har aldrig været større. Også selvom mange af de nye tiltag i sig selv ikke er vanvittig komplicerede og i høj grad bygger på sund fornuft.

Som en lille opmuntring er vi glade for at høre fra vores kunder, at de finder hjælp i vores kompetenceplaner. Det letter i den grad deres arbejde og har skabt ét sted, hvor de til enhver tid gældende retningslinjer kan findes og nødvendig træning kan styres. Til glæde for de ansatte og ledelsen.

Det gør en kæmpe forskel for dem nu – og måske kan det også være en hjælp for flere i fremtiden. Vi varmer derfor op til et webinar inden længe, hvor vi vil vise, hvordan inbox og intranet kan erstattes med kompetenceplaner. 

Vi håber, du har lyst til at deltage.

For nu: Hold fast, du gør det godt!

Skrevet af Seniorkonsulent Christina Guldhammer