I Norge anvender mange offentlige institutioner standard kompetenceplaner fra Dossier.

Trondheim Kommune er en af de kommuner, som har anvendt deres Dossier-løsning til  at distribuere information og sikre, at alle medarbejderne får den samme oplæring og viden.

Harald Moe, som er rådgiver i Personaltjenesten i Trondheim Kommune mener, at kompetenceplanerne og et fokus på, hvordan man kan udnytte disse på en effektiv måde, har sparet dyrebar tid for kommunen.

Helse, Velferd samt Oppvekst og Utdanning udarbejdede kompetenceplaner for infektionsforebyggelse, og på mindre end en uge har ca. 18.000 medarbejdere fået tildelt planerne.

Ledelsen kan følge, hvor mange der har gennemført planerne, og hvor mange, der har tilstrækkelig kompetence til at håndtere smitte og undgå spredning.

Udover at bruge planerne i sundhedssektoren, er de også blevet brugt til at sikre uddannelse af lærerne i infektionsforebyggelse.

Eksempelvis har Strindheim skole sikret over for forældrene, at alle lærerne har gennemført træning i infektionsforebyggelse inden 14. april, hvilket giver tryghed for både ansatte, elever og forældre.

Kommunen oplever, at kompetenceplaner er effektive kommunikations- og distributionskanaler. Med planerne kan man hurtigt nå ud til medarbejderne – i denne COVID-19 krise og i fremtidige beredskabssituationer.

Vil du gerne vide mere om kompetenceplaner og vores løsning og muligheder, så kontakt os.

#DossierDanmark #COVID-19 #kompetenceledelse #sikrekompetencer #infektionsforebyggelse #kompetencer